Juridische informatie

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die op de website van PINK FINCH worden geplaatst.

PINK FINCH is de handelsnaam van het bedrijf dat eigendom is van Aurélie Van Vlasselar.

 

Het bedrijf is gevestigd op Vinkenkaan 2, 1820 Perk in België. 

E-mailadres klantenservice: contact@pinkfinch.be

Telefoonnummer: 0472384969.

Bedrijfsnummer: 0744924861.

BTW-nummer: BE0744924861. 

Website: https://pinkfinch.be/nl/

-       Het doel van de site is het aanbieden van de verkoop van meubels en andere design objecten vervaardigd door het bedrijf PINK FINCH

 

-       Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten op afstand die op onze website https://pinkfinch.be/nl/ worden gesloten met consumenten, dat wil zeggen natuurlijke personen die uitsluitend voor niet-zakelijke doeleinden producten kopen. De producten in onze online shop zijn uitsluitend bestemd voor consumenten ("klanten"). 

 

-     Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn te allen tijde beschikbaar op de website. Geen enkele bestelling kan worden verwerkt totdat deze is aanvaard via het daarvoor bestemde vakje. U kunt de algemene verkoopsvoorwaarden https://pinkfinch.be/img/cms/PINK FINCH CGV FR.pdf. downloaden en afdrukken.

-     Wij behouden ons het recht voor deze websitevoorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. De actuele versie van deze voorwaarden wordt op de website geplaatst vanaf de datum waarop een wijziging van kracht wordt. De voorwaarden die van kracht zijn op het moment van uw bestelling zijn echter van toepassing op uw bestelling.

Nouveau compte S'inscrire